Yolcular büyük şok yaşadı

Yolcular büyük şok yaşadı

Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsüne çarptıktan sonra direksiyon hâkimiyetini yitiren tır orta refüje girdi. Kazada, tır şoförü yaralandı.Milas-Bodrum karayolu...

Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsüne çarptıktan sonra direksiyon hâkimiyetini yitiren tır orta refüje girdi. Kazada, tır şoförü yaralandı.

Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağında meydana gelen trafik kazasında, henüz bilinmeyen nedenle bir yolcu otobüsüne çarpan tır direksiyon hâkimiyetini yitirerek orta refüje girdi. Otobüste bulunan yolcular büyük bir şok yaşarken, kazada tır şoförü hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağında, Bodrum istikametinden Milas istikametine doğru giden bir tır, henüz bilinmeyen nedenle yolcu taşıyan bir firmanın otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden tır şoförü, karayolunda bulunan orta refüje girdi. Kazanın ardından otobüste bulunan yolcular büyük bir şok yaşadı. Yolcular; kazadan burnu kanamadan kurtulurken, kazaya karışan tır şoförünün hafif yaralandığı öğrenildi.

Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.