Yoranlıların Torunları Yemekte Buluştu

Yoranlıların Torunları Yemekte Buluştu

Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları düzenlediği etkinlikte Yoranlı gençleri bir araya getirdi.Mübadele zamanında Didim’e getirilen mühacirlerin torunları tarafından kur...

Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları düzenlediği etkinlikte Yoranlı gençleri bir araya getirdi.

Mübadele zamanında Didim’e getirilen mühacirlerin torunları tarafından kurulan Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği bünyesinde hareket eden Gençlik kolları üyeleri kaynaşma etkinliği düzenledi. Miletos Otel’de düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanı Muharrem Bilgin, Gençlik kolları üyeleri ile Yoranlı Gençler ve aileleri katıldı. Samimi ortamda gerçekleşen etkinlikte konuşan Dernek üyesi Berrin Muslu Vuraler Birlik ve beraberliğin arttırılması amacıyla etkinliği gerçekleştirildiklerini belirterek, gelecek süreçte yeni etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

Dernek Başkanı Muharrem Bilgin ise derneği gelecek nesillere kültürleri ve geleneklerini aktarmak için kurduklarını belirterek, Yoranlı gençlerin bu şekilde bir araya gelmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yemek sonrasında müzik eşliğinde gençler oyun oynayarak stres attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.