Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuyucak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler’in son yolculuğuna uğurlandığı törende duygusal anlar yaşandı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuyucak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler’in son yolculuğuna uğurlandığı törende duygusal anlar yaşandı.

ADÜ Kuyucak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler (33), Efeler ilçesinde bulunan ADÜ Merkez Yerleşkesi’ndeki rektörlük binasının 4’üncü katından atlayarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Kömürcüler, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler için ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde bir tören düzenlendi. Törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra üniversitenin akademik ve idari kadrosundan yüzlerce personel ile Kömürcüler’in öğrencileri katıldı.

Duygusal Anlar Yaşandı

ADÜ Kuyucak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler için helallik alınan ve hep birlikte dua edilen törende duygusal anlar yaşandı. Kömürcülerin fotoğrafına son kez dokunup öpen eşi ADÜ Nazilli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Fazilet Kömürcüler, 4 yaşındaki kızı Aliye Ece, anne ve babasıyla öğrencileri gözyaşlarına hakim olamadı.

Tören boyunca çok üzgün olduğu gözlenen ve gözyaşlarını tutamayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, hayatının en zor konuşmasını yaptığını söyledi. Yrd. Dr. Kömürcüler’in ailesine sabır dileyen Bircan, “Emin bizim senatomuzun süsüydü. Her senato toplantısında Emine bir şeyler söylemeden geçemezdim. Kendisine bir şey söylemediğim zaman ‘Acaba bir şey mi oldu?’ diye gelip bana söylerdi. Ben Rektör ve bu kardeşimizin ağabeyi olarak, bu üniversitede bir ekip arkadaşı olarak Allah da şahit olsun ki Emin Kömürcüler’den biz razıydık. Biz O’nu çok sevdik. İnşallah Rabbim O’nu yanına aldığında sevgisi ve rahmetiyle muamele eder” diye konuştu.

Törenin sonunda ADÜ Rektörü Bircan ve mesai arkadaşlarının omuzlarında taşınan Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler’in cenazesi baba ocağı Koçarlı’ya gönderildi. Kömürcüler’in cenazesi ikindi namazına müteakip Koçarlı ilçesine bağlı Bıyıklı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.