Yukarı Görlelilerin su sorunu çözülüyor

Yukarı Görlelilerin su sorunu çözülüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle Mahallesi’ne su getirme çalışmalarını başlattı. Zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen çalışmanın ilk et...

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle Mahallesi’ne su getirme çalışmalarını başlattı. Zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen çalışmanın ilk etabı tamamlandı.

Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle’de açıktan gelen kaynak suyunun isale hattı aracılığı ile mahallelerine ulaşmasını isteyen vatandaşlar taleplerini ASKİ’ye ilettiler. Vakit kaybetmeden hazırlıklarını tamamlayan ekipler, kayalıklarla kaplı ve ulaşımın patikadan sağlandığı kaynağa ulaşmak için yol açma çalışmalarına başladı. Dün itibarıyla tamamlanan ilk etabın ardından başlayacak olan ikinci etapta kaynak yenilemeleri ile 2 bin 500 metre isale hattı yapımı başlayacak.

Yukarı Görle’de taleplerinin hemen karşılık bulması ve çalışmaların başlamasını memnuniyetle karşılayan halk, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.