Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nde Örnek Beraberlik

Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nde Örnek Beraberlik

Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nde görev yapan öğretmenler, düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek stres attı.Düzenlenen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan okul yöneticileri ve öğretme...

Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nde görev yapan öğretmenler, düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek stres attı.

Düzenlenen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan okul yöneticileri ve öğretmenler, okul aile birliği üyeleriyle birlikte dayanışma örneği gösterdi. Öğretmenlerin dönüşümlü olarak çalıp söyledikleri gecede; renkli görüntüler ortaya çıktı.

Okul Müdürü M. Cihan Başer, yaptığı açıklamada; “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü okulumuzda yine okulumuza yakışır bir şekilde kutladık. Okul aile birliğimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelme kararı aldık ve kararımızı bu güzel organizasyonla hayata geçirdik. Paylaşımlarımızı artırmak, dostluklarımızı pekiştirmek ve birbirimize zaman ayırmaya da ihtiyacımız var. Bu güzel beraberliğin okulumuzdaki eğitim öğretim çalışmalarımıza da katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.