Yunanistan Başbakanı Miçotakis: “Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zamanlar”

Yunanistan Başbakanı Miçotakis: “Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zamanlar”

Ege Denizi’nde Türkiye ve Yunanistan açıklarında meydana gelen deprem sonrası Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zama

Ege Denizi’nde Türkiye ve Yunanistan açıklarında meydana gelen deprem sonrası Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zamanlar” dedi.

Ege Denizi’nde Türkiye ve Yunanistan’ı vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başbakan Miçotakis, Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradım. Ülkelerimizi sarsan depremde yaşanan trajik can kayıpları için başsağlığı diliyorum. Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zamanlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.