Yunusemre Belediyesi o gence sahip çıktı

Yunusemre Belediyesi o gence sahip çıktı

Yunusemre Belediyesi, çeşitli nedenlerle sokakta yaşamak zorunda kalan Gökhan Bürelli’ye sahip çıktı. Gencin iş sahibi olmasına ön ayak olan Yunusemre Belediyesi, Bürelli’nin barınma ve eşya ihtiyacın...

Yunusemre Belediyesi, çeşitli nedenlerle sokakta yaşamak zorunda kalan Gökhan Bürelli’ye sahip çıktı. Gencin iş sahibi olmasına ön ayak olan Yunusemre Belediyesi, Bürelli’nin barınma ve eşya ihtiyacını da karşılayacak.

Ailevi ve ekonomik nedenlerle hayatını sokaklarda idame ettiren Gökhan Bürelli’nin (28) yaşadığı dramı basın yoluyla öğrenen ve konuşma güçlüğü yaşayan gencin durumuna kayıtsız kalmayan Yunusemre Belediyesi, genç adama sahip çıktı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatıyla genci bulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıkıntılarını çözmek için harekete geçti. Gencin hayatını idame ettirmesi için iş bulmasına önayak olan Yunusemre Belediyesi, Bürelli’nin barınma, kıyafet ve eşya ihtiyacını da karşılayacak.

Artık sokakta yaşamayacak

Kendisine yardım eli uzatan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret eden Gökhan Bürelli, Başkan Çerçi’ye teşekkür etti. Gençle yakından ilgilenen Başkan Çerçi, gence kendi ayakları üzerinde durana kadar desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, “Gencimizin haberini okudum. İlçemizde yaşadığını öğrendim. İlgili birimlerimize kardeşimizle ilgilenme talimatı verdim. Gökhan kardeşimizin İŞ-KUR aracılığıyla Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir firmada istihdam edilmesini sağlayacağız. Bu konuda duyarlı davranan İŞ-KUR İl Müdürü Sinan Aktaş’a teşekkür ediyorum. Yine kardeşimizin barınma, eşya ve kıyafet ihtiyacını da belediye olarak sağlayacağız. En büyük temennimiz kardeşimizin zor günleri geride bırakması” diye konuştu.

“Allah razı olsun”

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin “Bizden istediğin başka bir şey var mı?” sorusuna “Allah razı olsun” diyerek cevap veren Gökhan Bürelli, en büyük isteğinin bir işe girmek olduğunu belirtip, kendisine bu imkanı sağlayan Başkan Çerçi ve Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediye olarak pek çok ihtiyaç sahibine ulaştıklarını kaydeden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer ise, Gökhan Bürelli’nin yanında olacaklarını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.