Yunusemre’de Parke Taşı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Yunusemre’de Parke Taşı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede şu ana kadar yaklaşık 220 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.Yunusemre Belediyesi ilçede bulunan ma...

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede şu ana kadar yaklaşık 220 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Yunusemre Belediyesi ilçede bulunan mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede geçen yıl belirlediği 300 bin metre karelik kilitli parke taşı hedefini aşarak 380 bin metre karelik döşeme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu yılda belirlenilen 250 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme hedefine şimdiden yaklaştı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirterek; “Ekiplerimiz, ilçemizde bulunan kırsal ve merkez mahallelerde özverili bir şekilde kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıyor. Bu yıl ilçemizde kilitli parke taşı hedefimizi 250 bin metre kare olarak belirlemiştik. Bu sezon şu ana kadar ekiplerimiz mahallelerimizde yaklaşık 220 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi. Yıl sonuna kadar belirlediğimiz hedefi aşacağız. Ayrıca bozulan kaldırımlarımızın onarımını da gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat bir Yunusemre’de yaşaması amacıyla ilçemizde çalışmalarımız özenle ve gayretle devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.