Yunusemreli sporcular Muğla yolcusu

Yunusemreli sporcular Muğla yolcusu

Yunusemre Belediyespor 2004 doğumlu futbol takımı, Manisa’da gerçekleştirilen şampiyonada namağlup olarak birinci oldu. Başarılı sporcular elde ettiği derece ile Muğla’da düzenlenecek şampiyonaya gitm...

Yunusemre Belediyespor 2004 doğumlu futbol takımı, Manisa’da gerçekleştirilen şampiyonada namağlup olarak birinci oldu. Başarılı sporcular elde ettiği derece ile Muğla’da düzenlenecek şampiyonaya gitmeye hak kazandı.

Yunusemre Belediyespor, 2004 doğumlu futbolculardan oluşan takım, ilde kendi klasmanındaki takımlarla yapılan turnuvada namağlup olarak lider çıktı. İlçe takımları ile oynanan play off müsabakalarından da yenilgisiz ayrılan takım, Muğla’da gerçekleştirilecek Türkiye Kupası 1. kademe müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Genç futbolcuları kutlayan Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, altyapıya gösterilen emeğin semeresini topladıklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin özverili çalışmaları ve destekleri ile takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. 2004 doğumlu takımımız Muğla’da 22 - 25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Kupası 1. kademe müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Başarılı sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Yakalanan başarı ivmesi bizi gururlandırıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.