Yunusemre’nin İftar Sofrası Muradiye’de Kuruldu

Yunusemre’nin İftar Sofrası Muradiye’de Kuruldu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.Yunusemre Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde belediyenin ek hizmet binası önü...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde belediyenin ek hizmet binası önünde iftar programı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, belediye başkan yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin ve birim müdürleri katıldı.

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

İftar yemeği sonrası vatandaşlara seslenen Başkan Çerçi, “Biz Yunusemre Belediyesi olarak her gün bir başka mahalledeyiz. Bugün Muradiye’de sizlerle birlikteyiz. Aynı sofrada iftarımızı açıyor, lokmamızı paylaşıyoruz. İftar programlarının ardından da halkımızla beraber oluyor, sohbet ediyoruz, Sohbetlerimiz sırasında sizlerden gelen talepleri de alıyoruz. Ramazanın başlangıcından bugüne kadar kendi evimizde bir gün orucumuzu açmadık. Her gün bir başka mahallede vatandaşlarımızla yani sizlerle beraber oluyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eyleyip, devletimize milletimize zeval vermesin. Allah, tüm dünyadaki Müslümanları sağlık huzur içerisinde yaşatsın. Zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizi zalimlerin zulmünden kurtarsın diyerek bu mübarek Ramazan ayında Allah’a dua edelim. Allah hepimizi bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesine ve Ramazan bayramına kavuştursun inşaallah” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Ömer Faruk Altunağa, birbirinden güzel ilahi ve kasideler seslendirirken, gecede çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN EV ZİYARETİ

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, iftar programının ardından eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte Muradiye Mahallesi’nde yaşayan Lütfi Şark, Hüseyin Dinç, Fethi Avcı ve Yakup Terzioğlu adlı vatandaşları da evlerinde ziyaret etti. Başkan Çerçi’ye ziyaret sırasında, belediye meclis üyesi Ozan Otçuoğlu, Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Y. Kenan Akdemir ve AK Parti Muradiye Mahalle Başkanı Mehmet Ayvalılar da eşlik etti. Ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren vatandaşlar, Başkan Çerçi’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.