‘Yunuskent’, Bisikletli Tanıtım Ekibiyle Duyuruluyor

‘Yunuskent’, Bisikletli Tanıtım Ekibiyle Duyuruluyor

Yunusemre Belediyesi, Manisa’nın en önemli sorunları arasında yer alan konut sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirdiği yaklaşık 5 bin 500 konutluk ‘YUN...

Yunusemre Belediyesi, Manisa’nın en önemli sorunları arasında yer alan konut sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirdiği yaklaşık 5 bin 500 konutluk ‘YUNUSKENT’ projesini, bünyesinde kurduğu bisikletli tanıtım ekibiyle vatandaşlara anlatıyor.

Yunusmere Belediyesi’nin dev konut projesi YUNUSKENT, bisikletli ekip ile tanıtılıyor. Bisikletli ekip, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Manisa’nın en uzak köşelerine kadar gidecek. Ekipler, 10 bin tanıtım ve bilgi broşürü dağıtarak vatandaşları bilgilendirecek. Öte yandan ilk iki günde Yunusemre Belediyesi Beyaz Masa’ya yapılan başvuru sayısı ise yaklaşık 8 bin kişiyi bulduğu öğrenildi. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan programa, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül, Ramis Şiyak, Mustafa Dandin, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir katıldı. Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, “Yunuskent projemizde ilk etapta bin 150 konut üzerinde TOKİ çalışmalarımız başladı. 1 Haziran itibari ile de başvuruları almaya başladık. Bu konu ile alakalı yapılan çalışmalar neticesinde daha fazla insanımıza duyurmak için bisikletli tanıtım sistemini düşündük. En ücra köşelere dahi bu bisikletler aracılığı ile girilecek ve bu konuda halkımızın bilinçlenmesi sağlanmış olacak. Bu raketlerin üzerindeki reklamlar sayesinde bütün halkımıza ulaşacak ve bunlarla alakalı bilgilendirme yapacaklar. Yunusemre Belediyesi hizmet binamız içerisindeki Beyaz Masa’da da bununla ilgili çalışmalar yapılmakta ve birebir vatandaşlarımıza TOKİ ile ilgili bütün bilgiler verilmekte. Birinci etabın ardından hayata geçirilecek olan ikinci ve üçüncü etaplarla toplamda 5 bin 500 konut sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.