Yurtta Hava Durumu

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile akşam saatlerinde Trakya’nın yağışlı, diğer yerler...

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile akşam saatlerinde Trakya’nın yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur, Ardahan, Artvin il merkezi ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerde 3 ile 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, diğer bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, güneybatı kıyılarda akşam ve gece saatlerinde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 10

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 13

İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18

Adana: Parçalı bulutlu 21

Antalya: Az bulutlu 19

Samsun: Parçalı bulutlu 12

Trabzon: Çok bulutlu 10

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 0

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 11

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.