Yürüyen merdivene sıkışan kediyi veteriner ekipleri kurtardı

Yürüyen merdivene sıkışan kediyi veteriner ekipleri kurtardı

Eyüpsultan’da teleferiğe giden yürüyen merdivene ayağı sıkışan kediyi veteriner ekipleri kurtardı. Sıkıştığı yerden çıkarılan kedi, tedavi altına alındı.Eyüpsultan meydanında bulunan Pierre Lotti tel...

Eyüpsultan’da teleferiğe giden yürüyen merdivene ayağı sıkışan kediyi veteriner ekipleri kurtardı. Sıkıştığı yerden çıkarılan kedi, tedavi altına alındı.

Eyüpsultan meydanında bulunan Pierre Lotti teleferiğinin yürüyen merdivenine ayağı sıkışan kediyi Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kurtardı. Kediyi gören vatandaşların çağrısı üzerine Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa bir süre içerisinde olay bölgesine ulaştı.

Teleferiğin yürüyen merdiven mekanizmasına ayağı sıkışan kedinin daha fazla zarar görmemesi için anında müdahale eden ekipler, kediyi sarsmadan ve korkutmadan sıkıştığı yerden güvenli bir şekilde çıkarttı.

Kedinin kurtarıldığı anı hem vatandaş hem de veteriner ekipleri alkışlar eşliğinde kutladı. Sokak hayvanlarının ihtiyaç duyacağı her an yardıma hazır olduklarını belirten Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Sadece insanların değil, her canlının yaşam hakkı vardır. Bizler de bunun sorumluluk duygusu ve bilinci ile hizmet veriyoruz. Sokakta yaşayan hayvan dostlarımız daha güvenli ve sağlıklı yaşasın diye bizler gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İlk tedavisi olay yerinde yapılan kedi, daha kapsamlı bir tedavi için Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği’ne götürüldü. Kedinin tedavisine klinikte başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.