Yusuf Cabadağ Ve Yalçın Duru Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Yusuf Cabadağ Ve Yalçın Duru Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Görevi nedeni ile Bursa ili Gürsu ilçesinde Tapu Müdürlüğü yapan Nazillili Yusuf Cabadağ ile Nazilli esnaflarından Yavuz Efendi Kuru Kahve işletmecisi Yalçın Duru Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

- Görevi nedeni ile Bursa ili Gürsu ilçesinde Tapu Müdürlüğü yapan Nazillili Yusuf Cabadağ ile Nazilli esnaflarından Yavuz Efendi Kuru Kahve işletmecisi Yalçın Duru Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ramazan bayramı vesilesi ile hem bayramını kutlamak hem de hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere Başkanlık makamına gelen Yusuf Cabadağ ile Yalçın Duru Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a, hassas, açık fikirli, vatanperver, ilim ve sanat erbabını koruyan, İslamiyet'e son derece bağlı bir padişah olan III. Ahmet Han’ın tuğrasının yapılmış olduğu yağlı boya resim tablosunu hediye etti. Daha önceden de arkadaşlıkları bulunan ziyaretçileri ile bir süre samimi sohbet eden Başkan Alıcık Yusuf Cabadağ ile Yalçın Duru’nun nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güzel yazı yani hüsn-i hatta fevkalade maharet sahibi olan Sultan 3. Ahmet Han’ın tuğrasının bulunduğu yağlı boya tabloyu kendisine hediye etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Alıcık “arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kendileri gerçekten açık fikirli, vatanperver, ilim ve sanat erbabını koruyan, İslamiyet'e son derece bağlı bir padişah olan III. Ahmet Han’ın tuğrasının yapılmış olduğu yağlı boya resim tablosunu bana layık görerek hediye getirmişler. Çok onur ve gurur duydum” dedi.

YUSUF CABADAĞ VE YALÇIN DURU BAŞKAN ALICIK’I ZİYARET ETTİ

YUSUF CABADAĞ VE YALÇIN DURU BAŞKAN ALICIK’I ZİYARET ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.