Zabıtadan Başkan Özakcan’a Ziyaret

Zabıtadan Başkan Özakcan’a Ziyaret

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası nedeniyle Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.1826’dan bugüne hi...

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası nedeniyle Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

1826’dan bugüne hizmet veren köklü kuruluşlardan Zabıta Teşkilatı bu yıl 189. yaşını kutluyor. Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden zabıta heyeti Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür plaketi taktim etti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a desteklerinden dolayı teşekkür eden zabıta heyeti ilçe halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyerek, “Zabıta Müdürlüğü personelleri olarak bize göstermiş olduğunuz büyük destekten ve bize olan güveninizden dolayı gerçekten çok teşekkür ederiz. Zabıtanın, Efeler Belediye’sinin aynası olduğunu biliyoruz, bunun farkındayız. Belediyemizi en iyi şekilde güler yüzlü bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dediler.

BAŞKAN ÖZAKCAN: “GÜLER YÜZ VE ‘VATANDAŞ DAİMA HAKLIDIR’ TEMEL ÇALIŞMA İLKEMİZ OLMALIDIR”

En büyük amaçlarının Efeler ilçesi halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Başta Zabıta Müdürlüğümüz ve zabıta personelimizin Zabıta Haftasını en içten dileklerle kutlarım. İlçe halkımızın memnuniyeti birinci önceliğimizdir. Güler yüz, belediyemizin bütün çalışan personelinin temel ilkesidir. Hiç unutulmamalıdır ki, bizim önceliğimiz ‘önce insan’ anlayışıdır. Bu nedenle her ne olursa olsun çalışmalarımızda ‘ vatandaş daima haklıdır’ yaklaşımıyla huzur ve uyum içinde sorunları halletmeliyiz. Belediye olarak görevimiz vatandaşımızı memnun etmek, huzurlu, rahat bir ortamda yaşanabilir bir ilçe için hep birlikte güler yüzlü bir şekilde, uyum içinde çalışmaktır. Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Efeler Belediye Zabıta Müdürlüğü personeli, Başkan Özakcan’ı makamında ziyaret ettikten sonra Bedesten İşhanı’nda bulunan Efeler Belediyesi Zabıta Karakolu’nda 189. yıl pastası keserek, haftalarını kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.