Zabıtanın uyarılarını dikkate almayan çöpçülerin arabasına el konuldu

Zabıtanın uyarılarını dikkate almayan çöpçülerin arabasına el konuldu

Aydın’da son günlerde artış gösteren at5ık toplayıcılara yönelik belediye ekiplerince operasyon düzenlendi. Zabıta ekipleri, atık toplayıcı olarak kullanılan Suriyeli çocukların çöp topladıkları araçl...

Aydın’da son günlerde artış gösteren at5ık toplayıcılara yönelik belediye ekiplerince operasyon düzenlendi. Zabıta ekipleri, atık toplayıcı olarak kullanılan Suriyeli çocukların çöp topladıkları araçlara el koydu.

Aydın’da son günlerde atık toplayıcısı olarak sokaklara dağılan grupları takibe alan zabıta ekipleri daha önce uyarıda bulundukları şahsılara müdahalede bulundu. Suriyeli oldukları belirlenen atık toplayıcıların arabalarına el konulduğu belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Son günlerde şehrimizde artış eğiliminde olan çöp toplayıcılarına müdahalede bulunuldu. Bir süredir kendilerini takibe almış, eylemlerini sonlandırmaları konusunda uyarılarda bulunmuştuk.

Ancak ikazlarımıza rağmen konu artarak, çevreyi, trafiği rahatsız edecek bir boyuta ulaşınca müdahale kaçınılmaz oldu. Yaptığımız tahkikat sonucunda bu işleri yapanların ülkemizde Geçici Koruma altında kalan Aydın ili ikamet kaydı olan Suriyeli 15-16 yaşında çocuklar olduğu, bunların toplayıcı olarak kullanıldığı tespit edilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.