Zehir Satıcıları Okulların Açılmasıyla Birlikte Harekete Geçti

Zehir Satıcıları Okulların Açılmasıyla Birlikte Harekete Geçti

Aydın’da Narkotim ekiplerinin okul çevresinde yakaladığı iki uyuşturucu satıcısının üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğ...

Aydın’da Narkotim ekiplerinin okul çevresinde yakaladığı iki uyuşturucu satıcısının üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen Narkotim Projesi kapsamında okul önlerinde yaya ve motorize olarak uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik eğitim ve öğretime devam eden öğrencilerin uyuşturucu maddeden uzak güvenli bir ortamda eğitim ve de öğretimlerine devam edebilmeleri için okul çevrelerinde denetimlere başlandı.

Güvenli ve huzurlu eğitim ortamının sağlanması amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde yapılan bir operasyonda Y.A. ve M.A. isimli şahıslar okul çevresinde dolaşırlarken yakalandı. Şahıslardan 96 adet Ecstasy uyuşturucu hap, 95,84 gram esrar maddesi, 0,75 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.