Zeybekci, “Ekonomi Söyleşileri” programı kapsamında milletvekilleri ile bir araya geldi

Zeybekci, “Ekonomi Söyleşileri” programı kapsamında milletvekilleri ile bir araya geldi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Ankara, Aksaray, Kırıkkale, Nevşehir ve Niğde Milletvekilleri ile “Ekonomi Söyleşileri” programı kapsamında bir araya geldi.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ekonomi Söyleşileri" programı kapsamında Ankara, Aksaray, Kırıkkale, Nevşehir ve Niğde milletvekilleri AK Parti’nin Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci başkanlığında toplandı.

Milletvekillerinin sahada karşılaştığı beklenti ve taleplerin iletildiği toplantıda, gerçekleştirilen ekonomi politikalarının yansımaları da değerlendirilerek notlar alındı.

Toplantı sonunda istifadeleri sebebiyle duyduğu memnuniyeti ifade eden Zeybekci, katkı ve fikirleri dolayısıyla toplantıya katılan tüm milletvekillerine sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürlerini iletti.

6 Aralık Çarşamba günü ilkinin gerçekleştiği “Ekonomi Söyleşileri” programı çerçevesinde tüm milletvekilleri ile görüşmeler ve istişareler yapılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyi Erdoğan'a rapor sunulması ve bilgilendirme yapılması planlanıyor.

3k2a8350.jpg

3k2a8340.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.