Zeynep Sude Ailesine Erken Bayram Yaşattı

Zeynep Sude Ailesine Erken Bayram Yaşattı

Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt’un yaklaşık 5 hafta önce ağır solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan kızı Zeynep Sude taburcu oldu.

Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt’un yaklaşık 5 hafta önce ağır solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan kızı Zeynep Sude taburcu oldu.

Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt ve Benek Bozkurt’un kızları olan Zeynep Sude Bozkurt ağır solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu. Yaklaşık 5 hafta boyunca yoğum bakımda gözetim altında tutulan Zeynep Sude, Bozkurt ailesini ve sevenlerini 5 hafta boyunca üzdüğü gibi ölümle burun buruna gelmesi nedeniyle de korkuttu. Özellikle iki hafta boyunca hayati tehlikesi bulunması rağmen doktorların yoğun çabaları sonucu hayata döndürülen ve sevenlerine ilk sevindirici haberi 1 Temmuz günü normal servise çıkarak yaşatan Zeynep Sude, dün de taburcu olarak ailesine büyük mutluluk yaşattı. Hastalığının iyileşmesi için Zeynep Sude’ye günlerce dua eden sevenleri ve yakınları da duyduğu güzel haberle sevindi. Taburcu olan Zeynep Sude’nin bir süre daha oksijen tüpüne bağlı olarak tedavi sürecinin devam edeceği ifade edildi.

“ÇOK BÜYÜK EMEK VE SEVGİYLE BAKARAK KIZIMIZI HAYATA DÖNDÜRDÜLER”

Kızının iyileşmesinde başta emeği olan hastane çalışanlarına ve dua gönderenlere teşekkür eden Bozkurt, “Zeynep Sude’nin hastalığı sürensince kendisini yalnız bırakmayan, dualarını eksik etmeyen, arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan, aramasa da gönlü bizle olan herkese sonsuz kere teşekkür ediyorum. ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Mücahit Avcı, Hastane Başkoordinatörü Necati Uysal ve koordinatör Özlem Hanım’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuk yoğun bakım doktor ve çalışanlarından Yrd. Doç. Dr. Yasin Bulut, Uz. Dr. Ahmet Anık, Diyetisyen Didem Güneş, sorumlu hemşire Durdane Taşdemir Akkavak, çocuk yoğum bakım personelleri ve sekreterleri ile çocuk servisi doktor hemşire ve çalışanlarına ve ismini sayamadığım birçok kişiye ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok büyük emek ve sevgiyle bakarak kızımızı hayata döndürdüler. Ama hem Türkiye’nin her yerinden hem dünyanın birçok yerinden dualarını ve güzel dileklerini gönderen sayısız dostlarımız da oldu onlar da eksik olmasınlar” dedi.

“ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA İMTİHAN ETMESİN”

Zeynep Sude’nin hastalığı süresince sıkıntılı günler geçirdiklerini ve yüzlerinin yeni yeni gülmeye başladığını kaydeden Bozkurt, “Yaklaşık iki hafta boyunca kızımız ölüp ölüp dirildi ve hayati tehlikesi vardı. Bizim için o süreç çok sıkıntılı geçti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. 5 hafta boyunca yoğun bakımda kaldı ve o süreçte kızımın yüzünü görememek bile zor anlar yaşattı. Hastanede çalışanlarımızın çok büyük mücadelesi oldu ve bu süreçte tanımadığım insanlardan hayır dualar aldım. Mübarek Ramazan günü Allah’ım kızımızı bize bağışladı ve çok mutluyuz. Dua eden dost yürekler dert görmesin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.