Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Devler Ligi’nde

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Devler Ligi’nde

2016-2017 Didi Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi’ni lider tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından düzenlenen Kıtalararası Buz...

2016-2017 Didi Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi’ni lider tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından düzenlenen Kıtalararası Buz Hokeyi Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, Kıtalararası Buz Hokeyi Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. 29 Eylül - 2 Ekim 2017 tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad şehrinde gerçekleşecek olan A Grup müsabakalarında

Zeytinburnu, grupta Irbis-SkateSofia (Bulgaristan), Kızıl Yıldız (Sırbistan) ve Esja Reykjavik (İzlanda) ile karşılaşacak.

"Amacımız şampiyonluk kupasını ülkemize getirmek"

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Vekili Halit Albayrak, "3 sezondur Türkiye Süper Ligi’ni lider tamamlıyoruz ve Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu’nun kulüp bazında düzenlediği en prestijli organizasyonu olan Continental Cup’a katılıyoruz. Geçtiğimiz sezon 35 yıllık Türk Buz Hokeyi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek mücadele ettiğimiz grubu yenilgisiz lider tamamladık ve bir üst gruba yükseldik. Bu yıl turnuvaya ekip olarak iyi hazırlandık, şampiyonluk kupasını ülkemize getirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı’nın maçlarının programı şöyle:

29 Eylül 2017 Cumartesi

16.00 Zeytinburnu Belediye SK - Irbis-SkateSofia

30 Eylül 2017 Pazar

19.30 Kızıl Yıldız - Zeytinburnu Belediye SK

1 Ekim 2017 Pazartesi

16.00 Esja Reykjavik - Zeytinburnu Belediye SK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.