Zeytindostu Derneği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Zeytindostu Derneği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Zeytin ve zeytinyağına dikkat çekerek kullanımını artırmayı amaçlayan Zeytindostu Derneği’nin, İzmir Fotoğraf Akademisi işbirliğiyle düzenlediği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları başladı. Amatör ve profesyonel herkese açık olan yarışmanın son k

- Zeytin ve zeytinyağına dikkat çekerek kullanımını artırmayı amaçlayan Zeytindostu Derneği’nin, İzmir Fotoğraf Akademisi işbirliğiyle düzenlediği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları başladı. Amatör ve profesyonel herkese açık olan yarışmanın son katılım tarihi 6 Mart 2015 olarak belirlendi.

Zeytindostu Derneği ve İzmir Fotoğraf Akademisi işbirliğiyle gerçekleştirilen 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’yla, zeytin ve zeytinyağının bir kültür hazinesi olduğuna vurgu yapılarak fotoğraf sanatı aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırılması amaçlanıyor. Konusu, “Zeytin, zeytinyağı ve zeytin ürünleri” olarak belirlenen yarışma amatör/profesyonel ayrımı yapılmaksızın herkesin katılımına açık olacak. Katılımcıların en fazla 5 fotoğraf gönderebilecekleri yarışmanın şartnamesine www.zeytindostu.org ve www.izfak.com adreslerinden ulaşmak mümkün.

BİRİNSİYE 2 BİN TL ÖDÜL

Son katılım tarihinin 6 Mart 2015 olarak belirlendiği yarışmada derece alanlar 17 Mart 2015 tarihinde açıklanacak. 17 Nisan 2015 tarihinde ise yarışmanın ödül töreni ve sergisi gerçekleştirilecek. Yarışma ödülleri; birinciye 2 bin TL, ikinciye bin TL, üçüncüye 750 TL, mansiyon (2 adet) 500 TL ve 35 adet sergileme olarak belirlendi.

JÜRİDE YETKİN İSİMLER VAR

Fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda Zeytindostu Derneği Başkanı Abidin Tatlı’nın yanı sıra fotoğraf sanatçıları Erol Mollaibrahimoğlu ve Tahir Ün, Midilli Fotoğraf Derneği Başkanı Stratis Tsoullis ve Soma Fotoğraf Topluluğu adına Sanatçı Urungu Erdal Özer gibi deneyimli isimler yer alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.