Ziçev’de Eğlence Zamanı

Ziçev’de Eğlence Zamanı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, ZİÇEV’de (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) eğitim gören öğrencilere konser verdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, sosyal s...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, ZİÇEV’de (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) eğitim gören öğrencilere konser verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ZİÇEV’de konser organizasyonu düzenledi. Düzenlenen konseri ilgiyle izleyen öğrenciler çalan şarkılar eşliğinde öğretmenleriyle birlikte oynayarak eğlenceli bir gün geçirdi. Eğitim gören öğrencilerin düzenlenen konser nedeniyle eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ZİÇEV’e imkânlarımız doğrultusunda gerekli desteği veriyoruz. Bunun yanında sosyal faaliyetler düzenleyip, burada eğitim gören öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Konservatuarımızın düzenlediği konserde öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdiler. Konservatuarımız da görevli müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kültür ve Sosyal İşler daire Başkanı Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı olarak ZİÇEV’de her ayın belirli günlerinde konser organizasyonu düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.