AFAD Aydın İl Müdürlüğü, miniklere afet eğitimi verdi

AFAD Aydın İl Müdürlüğü, miniklere afet eğitimi verdi

AFAD Aydın İl Müdürlüğü Efeler ilçesindeki özel bir anaokulunda, deprem durumunda nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

AFAD Aydın İl Müdürlüğü Efeler ilçesindeki özel bir anaokulunda, deprem durumunda nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

AFAD Aydın İl Müdürlüğü Efeler ilçesindeki özel bir anaokulunda deprem güvenliği eğitimi düzenledi. Minik öğrenciler ve öğretmenleri bir araya gelen AFAD personelleri, çocuklara ve öğretmenlere deprem anında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Eğitim kapsamında afet güvenliği hakkında temel bilgiler verilirken, deprem sırasında yapılması gereken doğru hareketler ve güvenli alanlar hakkında tatbikat yaptırıldı.

AFAD Aydın İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Saygı temelli bir iletişim, çocukların kendilerini değerli hissetmelerini sağlar ve öğrenmeye olan motivasyonlarını artırır. Çocuklarımızı önemsiyor, afetlere karşı bilinçlendiriyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.