AK Partili Arı: “Umarım Çerçioğlu yargılamalarının sonuçlarını dünya gözüyle görürüz”

AK Partili Arı: “Umarım Çerçioğlu yargılamalarının sonuçlarını dünya gözüyle görürüz”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında açılan yüzlerce soruşturma ve dava dosyasının sonuçlanmamasına tepki gösteren AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı Mustafa Arı, “Umarım, bu yargılamaların sonuçlarını dünya gözüyle görürüz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında ihaleye fesat, edimin ifası, görevi kötüye kullanmak, evrakta sahtecilik suçlamasıyla yüzlerce soruşturma, onlarca dava açıldı. Aralarında 8 yılı aşan soruşturma ve dava dosyaları olmasına rağmen hiç biri sonuçlanmadı. Bu duruma AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı Mustafa Arı’dan tepki geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile danışmanı FETÖ Belediyeler İmamı olarak bilinen Erkan Karaarslan'ın da arasında olduğu 40 sanığın yargılandığı Büyükşehir Belediyesi'ndeki ihaleye fesat karıştırmaya ilişkin açılan 7 ayrı davada sona gelinmesine ilişkin haberi sosyal medya hesabında paylaşan AK Partili Arı şunları kaydetti:

“Soruşturmalar yapıla yapıla, bilmem kaçıncı dava açıla açıla, dava dosyaları birleştirile ayrıla, halkımızın deyimiyle ‘Tavşan Kesiği Aşacak.’ Tavşan kesiği aştıktan sonra gelecek mahkûmiyetin de beraatın da bir anlamı kalmayacak. Umarım, bu yargılamaların sonuçlarını dünya gözüyle görürüz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.