AK Partili Erdem’den hem sitem hem teşekkür

AK Partili Erdem’den hem sitem hem teşekkür

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) merkez kampüsüne ulaşımı sağlayan varyant yolunda asfaltlama çalışmaları başladı. Yaklaşık 15 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı tek şeritten sağlanacak.

Asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, hem sitemde bulundu hem de teşekkür etti. Yolun Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Aydın-Denizli Otoyolu yapımını üstlenen FERNAS Grup tarafından yapıldığını belirten Erdem, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek, “Belediyenin yapmadığı ADÜ Yolu’nu Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Otoyol Yapımcısı FERNAS Grup yapıyor. Aydınlılar adına teşekkür ediyoruz,” dedi.

Çalışmalar tamamlandığında yolun daha konforlu ve güvenli hale geleceği belirtilirken, sürücülerden dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları istendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum