Akman’dan Ümit Özdağ’a Silivri’de destek

Akman’dan Ümit Özdağ’a Silivri’de destek

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğretim görevlisi İbrahim Akman ve beraberindeki Denizlili Zafer Partisi üyeleri, tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a destek vermek amacıyla Silivri Cezaevi önüne gitti.

Cezaevi önünde bir araya gelen partililer, Ümit Özdağ’a desteklerini dile getirirken, Denizli ile özdeşleşen Zafer Gazozu dağıttılar. Grup adına konuşan Zafer Partisi GİK Üyesi İbrahim Akman, “Türk’ün sessiz çığlığı Ümit Özdağ’ı desteklemek için arkadaşlarımızla birlikte Silivri Cezaevi önüne Denizli’den geldik. Ne Türkiye ne de Denizli Ümit’siz değildir. Ne mutlu Türk’üm diyene,” ifadelerini kullandı.

Destek ziyaretine katılan partililer, Özdağ’ın en kısa sürede serbest bırakılması gerektiğini belirterek, “Mücadelemiz devam edecek” mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.