AMATEM Aydın’a kazandırılıyor

AMATEM Aydın’a kazandırılıyor

Çağın hastalığı olan madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında önemli bir adım olarak görülen Erişkin Arındırma Merkezi (AMATEM) Aydın’a kazandırılıyor.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünün yatırım planlamaları çerçevesinde Aydın’da uygulanacak 30 Yatak Kapasiteli AMATEM (Erişkin Arındırma Merkezi) Efeler ilçesi Şevketiye Mahallesinde hayata geçmesi beklenen merkezin ihalesinin Ağustos sonuna kadar ilana çıkması planlanıyor.

omer-ozmen.jpgUyuşturucuya bulaşmış vatandaşlarımıza çare, ailelerine de umut olacak AMATEM hakkında bilgi veren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Yatırımın 10 dönüm arsa üzerine 5.914 m² olarak inşa edilecek. Tıbbi Hizmetler yanında İş ve Uğraş Odaları, Spor Odası, Resim-Müzik Atölyeleri, Özel Görüşme Salonları, Grup Terapi Salonları, 2 adet Bahçe Satrancı, Futbol/Basketbol/Voleybol/Tenis amaçlı kullanılacak spor sahası gibi sosyal alanlar bulunuyor” dedi.

Madde bağımlılığı hükümetimizin öncelikli mücadele alanlarından biri olduğunu belirten İl Başkanı Özmen şunları kaydetti.

“Uyuşturucuya bulaşmış vatandaşlarımıza çare, ailelerine de umut olacak bu merkezler sayesinde inşallah huzur ortamımızı korumaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aydın’ımıza hayırlı, uğurlu olsun.”

amatem-1.jpg

amatem-2.jpg

amatem-3.jpg

amatem-4.jpg

amatem-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.