Aydın BŞB'de Yatak Odasından Geçmeyen İşe Alınmıyor mu

Aydın BŞB'de Yatak Odasından Geçmeyen İşe Alınmıyor mu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne iş başvurusunda bulunan veya çalışmakta olan bayanlara arsız ve terbiyesiz teklifler yapan ‘utanmaz’ meclis üyelerinin kimliği merak edilirken, , “yatak odasından geçmeyen işe alınmıyor mu?” sorusunu gündeme getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde bayanlara “arsız ve terbiyesiz teklifler” teklifler yapıldığı öne sürüldü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hak etmedikleri yetkiler verilen iki erkek meclis üyesinin belediyeye iş başvurusunda bulunan veya çalışmakta olan bayanlara yemek ve daha ötesinde arsız ve de terbiyesiz teklifler yaptığı iddiası Aydın’da günün konusu oldu.

Mehmet Küçükyumuk, Erman Çetin’in Aydınpost’ta ki yazısının altına şu yorumu yaptı:

“Her girip çıktığım ortamda Büyükşehir Belediyesinde kendisine hak etmedikleri yetkiler verilmiş iki erkek meclis üyesinin işe müracaat eden veya çalışmakta bulunan kadınlara evli-bekâr ayrımı yapmadan yemek ve daha ötesinde arsız ve de terbiyesiz teklifler yaptıklarını dinlemekten gına geldi. Bu zatların isimlerini de isterseniz yazarım. Sayın Başkan ne zaman müdahale edecek diye bekliyorum.”

Mehmet Küçükyumuk’un bu yazısını paylaşan Hüseyin Asar ise, “Ben de merak ettim bu utanmazları şimdi” dedi.

Bayanlara ahlaksız tekliflerde buluna iki utanmazın kimliği merak edilirken, Küçükyumuk'un yorumu “yatak odasından geçmeyen işe alınmıyor mu?” sorusunu gündeme getirdi. 

yatak-1.jpgyatak-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum