Aydın ticaret dünyası Efeler'de buluştu
Aydın'ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Aydın Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD), kuruluşunun 10. yılında düzenlediği istişare ve yeni üye katılım toplantısıyla üyelerini bir araya getirdi. Efeler'de gerçekleşen toplantıya Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AYSİAD Başkanı Fırat Barışık ve çok sayıda iş insanı katıldı.
Toplantıda konuşan AYSİAD Başkanı Fırat Barışık, derneğin her geçen gün büyüyen bir aile haline geldiğine dikkat çekerek, “Samimi ve içten bağlarla kurulan bu birliktelik, bizi güçlü kılıyor. AYSİAD’ın 10. yılına özel olarak yeni dernek binamıza taşınacağız. Bu yeni dönemde de üyelerimizin menfaatleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Aydınımız, vatanımız ve milletimiz için çalışmaya kararlıyız” dedi.
Toplantıda derneğe yeni katılan üyeler tanıtılırken, kendilerine plaket takdim edildi. Katılımcılar, verimli ve etkili iş ortamlarının geliştirilmesi adına görüş alışverişinde bulundu.
AYSİAD’ın 10. yıl toplantısına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Üyesi olmaktan gurur duyduğum AYSİAD’ın 10. yıl istişare toplantısında iş dünyamızın gündemini değerlendirdik. Nezih ortam, yoğun katılım ve güçlü birliktelik için başta Başkan Fırat Barışık olmak üzere tüm dernek üyelerine teşekkür ederim. AYSİAD’ın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
AYSİAD’ın yeni dönem projeleriyle Aydın iş dünyasında daha etkin bir rol oynaması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.