Aydın Valiliği İddialara Yanıt Verdi

Aydın Valiliği İddialara Yanıt Verdi

Aydın Valiliği Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal’ın "1.Aydın Tanıtım Günleri”ne destek için gittikleri Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın, söylediğini iddia ettiği sözler için yazılı açıklamada bulundu.

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal’ın iddialarını doğrular nitelikteki açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Aydın Valiliği olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ilimizin tanıtımı, kalkınıp gelişmesi, yarınlara daha iyi bir şekilde hazırlanması için gerekli her türlü çalışmayı kararlılıkla yürütüyoruz.

Aydının ulusal ve uluslar arası alanda tanıtımı konusunda sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, Aydın’a hizmet etmek isteyen kişi ve kurumlarla işbirliğine her zaman önem veriyoruz. Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği yöneticilerinin İzmir’de planladıkları Aydın Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Valiliğimizle görüşmelerde bulunmuşlar, o tarihlerde Ankara’da da tanıtım günleri etkinliği olmasına rağmen  derneğe yardımcı olunması için Valimiz bu konuda Kaymakamlıklar başta olmak üzere Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne gerekli desteğin verilmesi talimatını vermiştir.

Şüphesiz ki, bu tip etkinliklerde Aydın Valiliği’nin logosunun diğer logolarla beraber kullanılmasının belli bir prosedürü olduğundan resmi kurumlar (Kültür Müdürlüğü, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Büyükşehir Belediye Başkanlığı) hariç diğer kuruluşlar (Dernekler, vakıflar vs.) konusunda seçici davranılması da bir zorunluluktur. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.