Aydın’da itfaiye rezaleti

Aydın’da itfaiye rezaleti

Aydın Büyükşehir Belediyesinin itfaiye araçlarında yeterli su bulunmaması ve hortumların patlak olması belediyedeki itfaiye rezaletinin yıllardan beri devam ettiği gerçeğini ortaya çıkardı.

Aydın’ın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesinde bulunan bir saman deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana geldi. 2 ev 1 saman deposu ve park halindeki bir aracın kullanılmaz hale geldiği yangında Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye araçlarında yeterli suyun bulunmaması ve hortumların patlak olması nedeniyle kullanılmaz halde olması akıllara durgunluk verdi.

Bir vatandaşın ihbar haberi üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye araçlarında yeterli suyun bulunmaması, hortumların yırtık ve patlak olması olay yerindeki vatandaşların tepkisine neden olurken yaşanan itfaiye rezaleti Hüseyin Türkal adındaki bir vatandaş tarafından dakika dakika görüntülendi.

YANGINA DEĞİL, İTFAİYE ARAÇLARINA MÜDAHALE ETTİLER

Hüseyin Türkal, “Bu kadarına pes diyorum. Belediyenin itfaiyesinde yangına müdahale edecek ekipmanları verimli değil. Su tankerlerinde yeterli su yok. Hortumlar patlak. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına değil, itfaiye araçlarına müdahale etmek zorunda kaldı. İtfaiye araç ve ekipmanları sağlıklı olsaydı ve zamanında müdahale edilmiş olsaydı bu kadar maddi hasar yaşanmazdı. Aydın’da canımızın ve malımızın kıymeti hiç yok. Bütün bunlardan ders alınmalı ve araçlar gözden geçirilmeli” diye konuştu.

Doğan Özer ve Yılmaz Çalışır’a ait olduğu öğrenilen 2 ev bir saman deposu, 1 araç kullanılmaz hale gelirken, çok sayıdaki kümes ve küçükbaş hayvanın telef olduğu yangında zararın 100 bin lira olduğu tahmin ediliyor.

Hüseyin Türkal, Aydın'da yaşanan itfaiye rezaletinin kamera görüntülerini sosyal medaya hesabından paylaştı. Videoyu izlemek için lütfen tıklayınız

yangin-(1)-003.jpgyangin-(2)-003.jpgyangin-(3)-002.jpgyangin-(4)-001.jpg

yangin-(5)-001.jpgyangin-(6)-001.jpgyangin-(7).jpgyangin-(8).jpg

yangin-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum