Aydın’da kelepçeli şahıs hastaneden kaçtı
Aydın’da Atatürk Devlet Hastanesi’nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, elleri kelepçeli bir şahıs güvenlik görevlilerini atlatarak firar etti. Polis ekipleri kaçan şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sağlık kontrolü ya da tedavi amacıyla hastaneye getirildiği öğrenilen yaklaşık 25 yaşındaki S.A. isimli erkek şahıs, bir anda güvenlik görevlilerini atlatarak kaçmaya başladı.
Trafik ve yaya yoğunluğunun bulunduğu bir anda hastane çevresinden uzaklaşan şahıs, elleri kelepçeli olmasına rağmen hızla yolun karşısına geçerek hastanenin karşısında bulunan bir pasaja girdi. Pasajdan çıkarak 1995 Sokak üzerinden kaçmaya devam eden şahıs kısa sürede gözden kayboldu.
Olayın ardından güvenlik güçleri firari şahsın yakalanması için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatırken, şahsın bulunması için havadan da destek sağlandığı öğrenildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.