Aydın'da okulda yangın ihbarı paniğe neden oldu
Aydın'da bir okulda çıkan yangın ihbarı, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Ders saatinde okula gelen ekipler, ihbarın bir öğrenci tarafından 'şaka' amaçlı yapıldığını öğrenince derin bir nefes aldı.
Edinilen bilgilere göre, saat 17.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan bir öğrenci, "Zafer Ortaokulu'nda yangın var" şeklinde ihbarda bulundu. İhbar üzerine, bölgeye itfaiye ekipleriyle birlikte polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Kısa sürede Zafer Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki okula gelen ekipler, herhangi bir yangın izine rastlamadı.
Yangın olmadığını fark eden okul yönetimi ve öğretmenler büyük şaşkınlık yaşarken, yapılan incelemeler sonucunda ihbarın bir öğrenci tarafından asılsız olarak yapıldığı tespit edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.