“Aydın’ımıza karşı bir tek kalbin bile kırılmasına müsaade etmem”

“Aydın’ımıza karşı bir tek kalbin bile kırılmasına müsaade etmem”

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, ‘Seninle Evlenir miyim?’ oyunu için Aydın’a gelen ve yaşadıkları karşısında “Gerçekten yazık, oyunculara ve sanata verilen değer bu mu?" sözleriyle isyan eden sanatçı Şebnem Özinal’ı ziyaret ederek sanatçıdan özür diledi. Tuncer, “Aydın’ımıza karşı bir tek kalbin bile kırılmasına müsaade etmem” ifadesini kullandı.

‘Seninle Evlenir miyim?’ oyunu için Aydın’a gelen Şebnem Özinal büyük şok yaşadı. Kuliste tuvalet ve lavabonun pislik içinde olduğunu gören ve odanın ısıtılmadığını belirterek “Gerçekten yazık, oyunculara ve sanata verilen değer bu mu?" sözleriyle isyan etti. Yaşananlardan büyük üzüntü duyan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, “Aydın’ımıza karşı bir tek kalbin bile kırılmasına müsaade etmem” diyerek sanatçıdan özür diledi.

PARA VERİP KİRALIYORUZ

Karşılaştıkları manzaraya çok sinirlenen Şebnem Özinal, "İsmi Aydın olan bir ilimizde oyuncu için değer görülen kulise bakın. Para verip bu sahneleri kiralıyoruz. Kuliste giyineceğimiz yerde perde yok. Kendi imkânlarımızla camları kapattık. Isıtma yok, donuyoruz. Tuvaletin, lavabonun hali ortada. Gerçekten yazık, oyunculara ve sanata verilen değer bu mu?" demişti.

“AYDIN’IMIZA KARŞI BİR TEK KALBİN BİLE KIRILMASINA MÜSAADE ETMEM”

Usta oyuncu Şebnem Özinal’ın bu isyanı karşılıksız kalmadı. Olayı duyar duymaz İstanbul’a giderek sanatçıyı ziyaret eden Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, “Geçtiğimiz gün tiyatro sanatçısı Sayın Şebnem Özinal’ın tiyatro salonunuzun yeterince temiz olmayan tuvaletleri ile ilgili paylaşımını görünce çok üzüldüm. İstanbul’a gelerek değerli sanatçımızı ziyaret ettim. Tatsız görüntü için özür diledim ve kendisini Aydın’ımızın güzelliklerini yaşamak için 2 gün tatile davet ettim. Ayrıca, eksikliğimizin giderilmesi için ekibimle gerekli görüşmeleri ve idari süreçleri de derhal başlattım. Sanatçımız ile gönül köprüsünü onardık. Aydın’ımızı yükseltmek için görevdeyiz; Aydın’ımıza karşı bir tek kalbin bile kırılmasına müsaade etmem” dedi.

sebnem-ozinal-umut-tuncer.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.