Aydınlı atlet Gaye Kadem Türkiye ikincisi oldu

Aydınlı atlet Gaye Kadem Türkiye ikincisi oldu

U16 Edip Akarsu Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda mücadele eden Aydınlı atlet Gaye Kadem, 100 metre engelli yarışını 14.47 saniyelik kişisel en iyi derecesiyle tamamlayarak Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Aydınlı milli atlet adayı Gaye Kadem, U16 Edip Akarsu Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda elde ettiği başarıyla kente büyük gurur yaşattı.

100 metre engelli branşında piste çıkan Gaye Kadem, yarışı 14.47 saniyelik kişisel en iyi derecesiyle tamamladı. Başarılı performansıyla Türkiye ikinciliğini elde eden genç sporcu, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kişisel en iyi derecesini geliştirerek önemli bir başarıya imza atan Gaye Kadem, gösterdiği performansla Aydın atletizminin yükselen isimleri arasında yer alırken, gelecekteki ulusal ve uluslararası organizasyonlar için de umut verdi.

Elde ettiği dereceyle hem Aydın'ı hem de antrenörlerini gururlandıran genç atlet, başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.