Aydınlılar Başbakan’a Destek İçin Kuyruğa Girdi

Aydınlılar Başbakan’a Destek İçin Kuyruğa Girdi

Aydın’da, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek vermek isteyen yüzlerce kişi Ramazan ve aşırı sıcağa rağmen bağışta bulunmak için saatlerce kuyrukta bekledi.

- Aydın’da, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek vermek isteyen yüzlerce kişi Ramazan ve aşırı sıcağa rağmen bağışta bulunmak için saatlerce kuyrukta bekledi.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak için bankaya giderek maddi bağışta bulundu. AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Gençlik Kolları İl Başkanı Sami Üner, partililer ve vatandaşların oluşturduğu yüzlerce kişilik Başbakan Erdoğan'ın bağış hesabına destek vermek için Efeler ilçesi Hükümet Bulvarı’nda bulunan Ziraat Bankası önünde toplandı.

Öğle mesaisi öncesi günün en sıcak saatinde banka önünde toplanan kalabalık, Ramazan ayında olunmasına rağmen bağışta bunmak için uzun süre sıranın kendisine gelmesini bekledi. Bunaltıcı sıcağa rağmen kampanyaya destek veren vatandaşlar, buldukları gölge alanlarda güneşin etkisinden korunmaya çalıştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günlerin kaldığına işaret eden AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, “İnşallah 10 Ağustos tarihinde Türkiye Cumhuriyeti milleti sandıkta milli iradeyi ortaya koyacak ve Cumhurbaşkanlığını ‘emin el’ olan Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edecek. Biz, Sayın Başbakanımızın seçimi daha ilk turda yüzde 60’lara yakın bir oyla kazanacağına inanıyoruz. Bugünde Aydın’daki AK Parti teşkilatları olarak Sayın Başbakanımıza destek vermek üzere buradayız” dedi.

"MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in hemşerileri olan Aydınlıları milli iradeye sahip çıkmaya davet eden Atay, şöyle konuştu: “Her bir birey olarak ve kişisel imkanlarımızla Sayın Başbakan’ımızın maddi bağış hesabına katkı sağlayacağız. Parti olarak değil, bireysel olarak buradayız. Bu millete ve ülkeye sevdalanmış ve de gönül vermiş tüm hemşerilerimi ile partililerimizle birlikte Sayın Başbakan’ımıza destek vereceğiz. Burada meblağın hiçbir önemi yok. Mühim olan Türkiye’nin üzerinde hem içeride hem de dışarıda bu kadar oyunların oynandığı bir ortamda, milli iradenin ipotek altına alınmak istendiği bir ortamda ve AK Parti’nin 12 yıldır ileri demokrasi yolunda vermiş olduğu bu mücadelede halkımızı ve rahmetli Başbakanımız Menderes’in hemşerilerini de destek vermeye davet etmek için buradayız”

“Sayın Başbakanımızın bağış hesabına yatıracağımız tutarlar ile millet adına duruşumuzu göstereceğiz” diyen Atay, mesainin başlamasıyla birlikte bankaya girerek Aydın’dan ilk maddi bağışta Başbakan Erdoğan’ın hesabına yatırdı. Ramazan ve aşırı sıcağa rağmen saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar da Atay’ın ardından seçim kampanyasına maddi yardımda bulundu.

AYDINLILAR BAŞBAKAN’A DESTEK İÇİN KUYRUĞA GİRDİ

AYDINLILAR BAŞBAKAN’A DESTEK İÇİN KUYRUĞA GİRDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.