Aydınspor’un eski futbolcusu Metin Baş, denizde hayatını kaybetti
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde denize girdikten sonra kaybolan eski futbolcu 72 yaşındaki Metin Baş, deniz kenarında cansız halde bulundu.
Olay, saat 15.30 sıralarında Esenköy beldesi Balıkçı Barınağı mevkisinde meydana geldi. Denizde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede yaşamını yitiren kişinin, bir dönem Aydınspor forması giyen Metin Baş olduğu belirlendi.
Eskişehirspor, Altınordu, Didim Belediye ve Aydın Sanayi takımlarında da futbol oynayan Metin Baş’ın, arkadaşıyla birlikte sabah saatlerinde denize girdiği, uzun süre yüzdükten sonra gözden kaybolduğu öğrenildi. Baş’ın cenazesi, Çınarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.