Başkan Arıcı’dan Koçarlı Belediyespor için destek seferberliği
Aydın 1. Amatör Küme 2. Grup’ta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Koçarlı Belediyespor için Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Aydın’daki tüm ilçe belediye başkanlarını kapsayan geniş çaplı bir destek turu başlattı.
Aydın 1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadelesini sürdüren Koçarlı Belediyespor, bu sezon ortaya koyduğu performansla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olurken, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı da kulübe destek olmak amacıyla adeta seferberlik ilan etti.
Başkan Arıcı’nın, ilçedeki iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve sporseverlerin maddi ve manevi desteğini büyük ölçüde sağlaması Koçarlı’da takdirle karşılandı. Bu desteği il geneline yaymak isteyen Arıcı, Aydın’daki 17 ilçe belediye başkanını tek tek ziyaret ederek Koçarlı Belediyespor için destek talebinde bulundu.
“Her şey Koçarlı Belediyesporumuz için” anlayışıyla hareket eden Başkan Arıcı, parti ayrımı gözetmeksizin başlattığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya geldi. Ardından Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Bozdoğan Belediye Başkanı Galip Özel ve Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’yı ziyaret etti.
Ziyaretlerde belediye başkanlarına Koçarlı Belediyespor forması takdim eden ve formaları imzalatan Başkan Arıcı, kulüp adına destek sözü aldı. Görüşmelerin süreceğini belirten Arıcı, Aydın’daki tüm ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek temaslarını tamamlayacağını ifade etti.
Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Başkan Arıcı, şu ifadeleri kullandı:
“Koçarlı Belediyesporumuzun bu yıl şampiyon olması için ilçemizde tek yürek olduk. Spor, siyasetin ve günlük tartışmaların üzerinde, toplumun her kesimini bir araya getiren güçlü bir değerdir. Bu anlayışla Aydın’daki tüm mevkidaşlarımı ziyaret ederek kulübümüze destek olmalarını istiyorum. Her şey Koçarlı Belediyesporumuz için.”








Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.