Başkan Çerçioğlu Nazilli’de iftarda vatandaşlarla buluştu

Başkan Çerçioğlu Nazilli’de iftarda vatandaşlarla buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu geleneksel iftar sofraları, binlerce Aydınlıyı bir araya getirmeye devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu geleneksel iftar sofraları, binlerce Aydınlıyı bir araya getirmeye devam ediyor. Kentin birçok noktasında kurulan sofralar, birlik ve beraberlik atmosferi oluşturuyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli 23 Nisan Parkı'ndaki programa katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 9 ayrı noktada iftar programı düzenleyerek 15 bin kişiye iftar yemeği verdi. Çine Karakollar Mahallesi Kapalı Düğün Salonu, Efeler Atatürk Kent Meydanı ile Çeştepe Meydanı, Germencik Mursallı Mahalle Meydanı, İncirliova Dereağzı Kapalı Düğün Salonu, Karacasu Ataeymir Pazar Yeri, Kuyucak Horsunlu Meydanı, Nazilli 23 Nisan Parkı ve Yenipazar Donduran Düğün Salonu'nda iftar sofraları kuruldu.

Vatandaşlar, il genelinde kurulmaya devam eden iftar sofraları için Çerçioğlu'na teşekkür etti. Çerçioğlu, "Bereketli iftar sofralarımızı vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.