Başkan Ertuğrul Çetin: ‘‘Pursaklar, bilim ve teknolojide de adından çok söz ettirecek’’

Başkan Ertuğrul Çetin: ‘‘Pursaklar, bilim ve teknolojide de adından çok söz ettirecek’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi'nde Ocak ayında eğitim vermeye başlayacak olan Deneyap ve Bilim atölyeleri eğitmenleri ile istişare...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi'nde Ocak ayında eğitim vermeye başlayacak olan Deneyap ve Bilim atölyeleri eğitmenleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Pursaklar Belediyesi, yetenekli gençlerin tespit edilmesi, yenilikçi düşünce, proje geliştirme odaklı eğitim programları ile daha üretken olmaları ve bu öğrencilerin gelişimleri için gerekli desteklerin sağlanması amacıyla kurulan Deneyap ve Bilim atölyeleri, Ocak ayında geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye hazırlanıyor.

Bu kapsamda Başkan Ertuğrul Çetin, ocak ayında eğitime başlayacak olan Deneyap ve Bilim atölyelerinin eğitmenleri ile bir araya geldi.

'Özgün fikirler geliştirebilen, öğrenmeyi, takım olma ve birlikte çalışmaya hazır olan öğrencilerimizi, Deneyap ve Bilim atölyelerimize davet ediyorum'

Deneyap atölyelerinin Ocak ayı itibari ile eğitimlerine başlayacağını belirten Başkan Ertuğrul Çetin, "Bilim Pursaklar ve Deneyap atölyelerimizin öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı yaptık. Eğitmenlerimizle, Deneyap ve Bilim atölyelerinin başarısı, yetenekli ve ilgili öğrencilere ulaşılmasına ve onların bu gelişim sürecine dâhil edilebilmesine yönelik konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Özgün fikirler geliştirebilen, öğrenmeyi, takım olma ve birlikte çalışmaya hazır olan öğrencilerimizi, Deneyap ve Bilim atölyelerimize davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.