Başkan Ömer Günel yine zirvede yer aldı
Ege Gazeteciler Federasyonu’nun düzenlediği “Ege’nin Enleri” değerlendirmesinde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 2025 yılının en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.
Ege Gazeteciler Federasyonu, 2025 yılının en başarılı yöneticilerini belirledi. Federasyon bünyesinde yer alan 8 ilin gazeteciler cemiyetlerine üye basın mensuplarının oylarıyla gerçekleştirilen “Ege’nin Enleri” değerlendirmesinde, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel önemli bir başarıya imza attı. Başkan Günel, 2025 yılının en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ilk kez düzenlenen değerlendirmede; valilerden kaymakamlara, iş insanlarından sporculara ve yöneticilere kadar birçok isim farklı kategorilerde ödüllendirildi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e ödülü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Salonu’nda düzenlenen törenle takdim edildi.
Ödül töreninde konuşan Başkan Günel, aldığı ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ödülü Kuşadası’nda hizmet üretmek için birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarım adına almaktan gurur duyuyorum. Görevi halk adına bizleri denetlemek olan gazetecilerden böyle bir ödül almak benim için ayrıca anlamlı. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.