Başkan Yetişkin istifaları doğruladı

Başkan Yetişkin istifaları doğruladı

Efeler Belediyesi’nde bir süredir kulislerde konuşulan başkan yardımcısı istifaları resmiyet kazandı. Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Başkan Yardımcıları Muttalip Özsemerci ve İbrahim Metin Başer’in görevlerinden istifa ettiğini doğruladı.

“HERHANGİ BİR GEREKÇE BİLDİRMEDİLER”

Konuyla ilgili açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, iki yardımcısının öğleden sonra yazılı dilekçeyle istifa ettiğini belirtti. Yetişkin, “Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Muttalip Özsemerci ve İbrahim Metin Başer, öğleden sonra yazılı dilekçelerle görevlerinden istifa etti. Her ikisi de istifa dilekçelerinde herhangi bir neden göstermedi” ifadelerini kullandı.

KAMUOYUNUN GÖZÜ YENİ ATAMALARDA

Efeler Belediyesi’nde yaşanan bu beklenmedik gelişme sonrası gözler, Başkan Anıl Yetişkin’in nasıl bir yönetim değişikliğine gideceğine ve boşalan başkan yardımcılıklarına kimin atanacağına çevrildi.

ARKA PLAN GERİLİMİ İDDİALARI GÜNDEMDE

İstifaların, geçtiğimiz aylarda yaşanan inşaat ruhsatı usulsüzlükleri, müteahhit eylemleri, belediye personelinin protestoları ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yakın bazı isimlerle ilgili gündeme gelen kaçak villa tartışmalarının ardından gelmesi, kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu. Ancak Yetişkin’in açıklamasında bu süreçle ilgili herhangi bir detay verilmemesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.