Başkan Yetişkin’den sert tepki: “Halkın iradesini çiğneyen bu anlayışı kınıyoruz”
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, mecliste alınmaya çalışılan hukuksuz kararlara sert sözlerle tepki gösterdi.
Efeler Belediyesi’nin hukukçu Başkanı Yetişkin, gündem ve ek gündem maddelerinin oylanmadan yok sayılmasının hukuka aykırı olduğunu vurguladı.
Yetişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınmaya çalışılan hukuksuz kararları asla kabul etmiyoruz. Sunduğumuz gündem ve ek gündem maddelerinin oylanmaması hukuka aykırıdır, açıkça görevi kötüye kullanma suçudur! Gündeme hiç alınmayan, oylanmayan maddeler dururken meclisin gerekçesiz kapatılması da açıkça hukuka aykırıdır. Halkın iradesini çiğneyen bu anlayışı kınıyor, Aydın’ın ve Aydın halkının hakkını sonuna dek savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz!”
Haber: Servet Töz

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.