Binlerce yıllık Hierapolis’te ilahi sesleri: Antik tiyatroda manevi buluşma

Binlerce yıllık Hierapolis’te ilahi sesleri: Antik tiyatroda manevi buluşma

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen manevi program, binlerce yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu’na taşındı. Celal Karatüre, Hasan Koşucu ve İsa Pınar’ın seslendirdiği ilahiler tarihi tiyatroda yankılandı.

Pamukkale İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen manevi programda, tarihi Hierapolis Antik Tiyatrosu ilahilere ev sahipliği yaptı.

Pamukkale İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi öncülüğünde gerçekleştirilen program, 27 Eylül Pazar günü öğle namazının ardından Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Külliye) Camii’nde başladı.

Programın devamında katılımcılar Hierapolis Antik Kenti’ne geçerek antik tiyatroda bir araya geldi.

İLAHİLER ANTİK TİYATRODA YANKILANDI

Tarihi mekânda Celal Karatüre, Hasan Koşucu ve İsa Pınar, “Ben Bu Amellerim İle Giremem O Cennetine” ilahisini seslendirdi.

Binlerce yıllık antik tiyatronun atmosferinde seslendirilen ilahiler, programa katılan vatandaşlar tarafından ilgiyle dinlendi.

TARİHİ MEKÂNDA MANEVİ BULUŞMA

Pamukkale İlçe Müftülüğünün düzenlediği programda ilahiler aracılığıyla birlik, beraberlik, huzur ve muhabbet duyguları ön plana çıkarıldı.

İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi de program sonunda Celal Karatüre ve ekibine seslendirdikleri ilahiler dolayısıyla teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.