Boyun germe ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenler

Boyun germe ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenler

Yaş ilerlemesine bağlı olarak ciltte oluşan en temel sağlık sorunlarından biri sarkmalardır. Boyun bölgesinde ortaya çıkan sarkmalar, boyun ve çene arasında var olan doğal simetrik yapının bozulmasına sebep olur. Bu tarz cilt sarkması sorunlarıyla karşılaşılması halinde boyun germe ameliyatı tercih edilebilir. Boyun germe ameliyatı, boyun bölgesine özel olarak geliştirilmiş bir estetik çözümdür.

Boyun germe ameliyatları, diğer birçok estetik uygulama gibi cerrahi bir operasyondur. Dolayısıyla operasyon sonrasında gündelik yaşama dönüşünün doğru şekilde planlanması gerekir. Bu planlama, operasyon başarısı ve uygulama sonrasında gündelik yaşama daha kolay biçimde dahil olabilme konusunda avantajlar vadeder.

Boyun Germe Ameliyatı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Boyun germe ameliyatı, yüz germe operasyonlarıyla paralele bir niteliğe sahiptir. Uygulama süreci hemen hemen aynı olduğu gibi ameliyat kapsamında gerçekleştirilen işlemler de benzerlik gösterir. Cerrahi müdahale içeren boyun germe ameliyatları, büyük oranda genel anestezi altında yapılır. Genel anestezi altında yapılan operasyonlar, iyileşme sürecinde oldukça dikkat çeken içeriklere sahiptir.

Dolayısıyla boyun germe ameliyatlarından sonra iyileşme sürecinin doğru şekilde planlanması oldukça önem arz eder. Cerrahi operasyonla gerçekleştirilen boyun germe ameliyatlarında minimal kesiler açılır ve yağ tabakaları bölgeden uzaklaştırılır. milanoklinik.com bünyesinde de gerçekleştirilen boyun germe ameliyatları, hyalüronik asit içeren mezoterapi uygulamalarıyla tamamlanır.

Boyun Germe Ameliyatı Sonrası Gündelik Yaşama Dönüş

Boyun germe ameliyatı, basit bir estetik müdahale olsa da en nihayetinde cerrahi bir işlemdir. Dolayısıyla uygulama sonrasında belli başlı durumlara yeteri kadar dikkat edilmelidir. Boyun germe ameliyatı sonrasında hasta, yaklaşık 2 gün sonra taburcu olarak istirahatini sürdürmelidir. Operasyon özellikle yaz aylarında gerçekleştirilmişse güneş gözlüğü kullanımına özen gösterilmeli ve operasyon bölgesi güneş ışınlarına karşı korunmalıdır.

Ameliyat sonrasında ilk 1 hafta boyunca boyun bölgesinin ani ve sert hareketlere maruz bırakılmaması gerekir. Aynı zamanda operasyon sonrasında banyo yapabilmek için de minimum 2 gün beklenmesi önerilir. Ameliyat sonrasında düzenli olarak kontrollerin yapılması, operasyon başarısını ve uygulama sonrasında yaşanacak olası aksaklıkların önüne geçme konusunda önemli avantajlar sağlayacaktır. İstanbul’da rinoplasti, yağ aldırma gibi operasyonlar için en iyi adres Milano Klinik!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.