Buharkent’te Eypio coşkusu! Taze İncir Festivali’nde meydan doldu taştı

Buharkent’te Eypio coşkusu! Taze İncir Festivali’nde meydan doldu taştı

Buharkent Taze İncir Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü rap sanatçısı Eypio, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Buharkentliler sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

BUHARKENT’TE FESTİVAL COŞKUSU SÜRÜYOR

Aydın’ın Buharkent ilçesinde bu yıl 19’uncusu düzenlenen Taze İncir Festivali, konserlerle devam ediyor. Festivalin ilk gününde kortej, NAZOT Orkestrası ve Hande Ünsal konseriyle başlayan coşku, ikinci günde Eypio ve İran asıllı sanatçı Siyam’ın performanslarıyla doruğa çıktı.

Siyam ve grubunun ardından sahneye çıkan Eypio, enerjik performansıyla Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşları coşturdu.

EYPİO’DAN UNUTULMAZ GECE

Eypio, “Günah Benim”, “Gömün Beni Çukura”, “Naim” ve “Ömrüm” gibi sevilen şarkılarını Buharkentlilerle birlikte seslendirdi. Konser boyunca şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, festivalin en hareketli gecelerinden birini yaşadı.

Buharkent Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen konser, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

BAŞKAN EROL: HEMŞERİLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Konserlerin ardından sahneye çıkan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, sanatçılara teşekkür ederek hediye takdim etti. Başkan Erol, sanatçılara Buharkent’in dünyaca ünlü taze incirinden de ikram etti.

Erol, festivalin ilçenin önemli tarım ürünü olan incirin tanıtımına katkı sunduğunu belirterek, “19’uncu Buharkent Taze İncir Festivalimiz sizlerle daha güzel geçiyor. İncirimizin tanıtımı için düzenlediğimiz festivalimiz ile hem birlikte vakit geçiriyor hem de bu önemli ürünümüzün daha değerli olması için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık” dedi.

ÇOCUKLARA KUPA VE MADALYA

Gecede ayrıca voleybol turnuvasında dereceye giren çocuklara kupa ve madalyaları Başkan Mehmet Erol tarafından takdim edildi.

FESTİVAL ALİŞAN KONSERİYLE SONA ERECEK

Üç gün süren festivalin finalinde ise fantezi müziğin sevilen ismi Alişan sahne alacak. 9 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek konserle Buharkent Taze İncir Festivali sona erecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.