Bulut tabanlı Muhasebe Programı Hesap Doktoru

Bulut tabanlı Muhasebe Programı Hesap Doktoru

Hesap Doktoru, bulut tabanlı (internete bağlanan her bilgisayardan) kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak kullanabileceğiniz, lisans, bakım, güncelleme gerektirmeyen bir muhasebe programıdır.

Hesap Doktoru, bulut tabanlı (internete bağlanan her bilgisayardan) kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak kullanabileceğiniz, lisans, bakım, güncelleme gerektirmeyen bir muhasebe programıdır.

Stok takibi; stok kartı açabilir, fiyat tanımlayabilirsiniz. Stok Ekstre raporu alabilirsiniz. Birden çok depo takibi yapabilir Stok Durum Raporu alabilirsiniz. Alışlarınızı özetleyen Stok Alış Raporu çok işinize yarayacaktır. Satışlarınız için size karar vermenizde Stok Satış raporu yardımcı olacaktır.

Cari hesap takibi; Cari Hesap kartı tanımlayabilir, Cari Hesaplarınıza ilişkin vade, yetkili kişi, ödeme günü gibi birçok bilgiyi kaydedebilir, Cari Hesap ekstresi alabilirsiniz. Cari Hesaplarınıza ait Ödeme Raporu ya da satışlarınıza ilişkin tahsilat raporu alabilirsiniz.

Fatura raporları, alış faturaları ve satış faturalarınıza ilişkin Fatura İcmal raporları, Fatura Kontrol Listeleri alabilirsiniz.

Kasa takibi, Banka Hesapları takibi gibi tüm ön muhasebe işlemlerini yapabilirsiniz.

Genel Muhasebe işlemlerinizi de Hesap Doktoru ile yapabilirsiniz, başlangıçta entegrasyon ayarlarınızı bir kez yapmanız yeterli olacaktır.

Efatura ya ücretsiz geçin rahat edin.

Hesap Doktoru ile efatura ya ücretsiz geçebilirsiniz. Sizin için efatura ya geçiş süreçlerini takip ederek anahtar teslimi size sunar.

Hesap Doktoru ile efatura göndermek çok kolaydır. Faturanızı oluşturduktan sonra 1 tuşla faturanızı GİB portal gönderilerek efatura numaranızın sisteme yansımasını sağlarsınız, bütün işlem bu kadardır.

Daha sonra fatura listesinden kestiğiniz efaturaları listeyelebilir istediğiniz faturayı görüntüleyebilirsiniz.

QNB E-finans, E-Dönüşüm kampanyası Hesap Doktorunda

QNB E-finans, Dijital Köprü tüm mükelleflere 2025 yılında kadar her yıl ücretsiz kullanım için 1000 kontör hediye etmektedir. Hesap Doktoru entegratör olarak kullanıcılarına QNB e-finans alt yapısını kullandırmaktadır. Hesap Doktoru ile efatura ya geçen mükellefler , 2 yıl ve yılda 1.000 kontör ücretsiz kullanım hakkında sahip olacaktır. Efaturalarınız QNB e-finans tarafından 10 yıl boyunca saklanacaktır.

Sitenin anasayfasından ücretsiz deneme hesabı oluşturarak 1 ay süreyle herhangi bir ücret ödemeden kullanmaya başlayabilir, aylık ya da yıllık avantajlı abonelik satın almalarını en avantajlı fiyatlarla yapabilirsiniz. Efaturaya geçmeye hazır olduğunuzda Hesap Doktoru işlemlerinizi sizin adınıza takip edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.