Büyükşehir Fethiye’de Foça Çay Bahçesi’ni açtı

Büyükşehir Fethiye’de Foça Çay Bahçesi’ni açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Foça Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, vatandaşların aileleri, sevdikleri ile keyifli vakit geçirebileceği Foça Çay Bahçesi'nin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün katılımıyla...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Foça Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, vatandaşların aileleri, sevdikleri ile keyifli vakit geçirebileceği Foça Çay Bahçesi'nin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Fethiye'ye kazandırılan yeni yaşam alanı Foça Çay Bahçesi 250 metrekare alan üzerine inşa edildi. Açık-kapalı oturma alanları, mutfak, servis alanı, çevreci yağmur suyu hasat sistemi, kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri ile 2 Milyon 655 Bin TL'ye mal olan tesis tüm vatandaşların buluşma noktası olacak.

Osman Gürün, "Fethiye'ye yıllardır beklenen yatırımları yaptık"

Açılış töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye'nin yıllardır beklediği yatırımları hayata geçirdikleri ve kentin doğasını korumak için çok büyük altyapı yatırımları yaptıklarını vurguladı. Gürün, "Fethiye'ye on yıllardır beklenen yatırımları yaptık. Bu değerli ilçemizde Hisarönü-Ovacık, Ölüdeniz Arıtma Tesisi, Fethiye Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artışı gibi çok büyük altyapı yatırımlarını hayata geçirdik. Sağlık, sosyal, tarımsal alanda da önemli hizmetleri hayata geçirdik. Foça'da hizmete sunduğumuz bu tesis çok büyük bir yer değil. Ancak Foça'nın özel dokusu içinde insanların faydalanabileceği, doğal güzelliğin halka yansıtılabileceği şekilde yapımını tamamladık. Biz buranın yapımı için sizlere söz vermiştik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Şimdiye kadar hiçbir kurum Muğla büyükşehir Belediyesi kadar yatırım yapmadı. Merkezi hükümet Muğla'nın verdiği verginin ancak yüzde 6-7'si kadarını Muğla'ya yatırım olarak aktardı. Biz kendi kendimize de yeteriz. Büyükşehir meclisinde diğer partilerde dahil %99 oranında ortak kararlar aldık. Biz hiçbir zaman ayrım yapmadık. İhtiyaçlar doğrultusunda hangi yatırımların öncelikli olduğunu belirleyip hizmet ettik. Bizim ayrım yapma hakkımız yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.