Çanakkale Astim ticaret ve sanayi merkezi

Çanakkale Astim ticaret ve sanayi merkezi

Astim Çanakkale merkezde ticaret ve sanayi merkezi olarak inşa edilen çok değerli bir projedir.

Astim Çanakkale merkezde ticaret ve sanayi merkezi olarak inşa edilen çok değerli bir projedir. Bulunduğu konum itibariyle Çanakkale merkezine 5 dakika uzaklıkta olan bu Ticaret Merkezi toplamında 21.000 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. Bu modern ticari yapılar 9 farklı bloktan oluşmaktadır. Her bir blokta farklı konumda ve farklı metrajda dükkanlar bulunmaktadır. Çanakkale'nin yeni ekonomi Merkezi olmaya hazırlanan Astim Ticaret Merkezi kentin rekabet gücü yüksek firmalarına uygun alanlar sunmaktadır.

Gelişen ve yenilenen ticaret anlayışının en önemli oluşumlarından birisi olan Ticaret merkezleri yoğun bir hareketliliğe sahip olan ticari alanlardır. Farklı sektörde birçok firmanın bulunduğu bu Ticaret merkezleri aynı zamanda ekonomiye yön veren güçlü ve değerli bölgelerdir. Çanakkale Astim Ticaret ve Sanayi Merkezi modern yapısı ve verimli konumu ile Çanakkale için büyük bir değer teşkil etmektedir. Sizlerde Ekonomik anlamda verimli bir bölgede faaliyet göstermek istiyorsanız Astim Çanakkale sanayi Sitesinde bulunan dükkanları değerlendirmeye alabilirsiniz.

Astim ticaret merkezinde nasıl dükkan sahibi olurum

Astim Sanayi Sitesi farklı tüm sektörleri içerisinde barındırabilecek özel ve kapsamlı bir projedir. Sizlerde Astim ticaret Merkezinde bir dükkan sahibi olmak istiyorsanız Çanakkale Astim resmi Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada bulunan vaziyet planlarını inceleyebilir ve faaliyet gösterdiğiniz alanda ihtiyaç duyduğunuz özelliklere sahip dükkanları belirleyebilirsiniz. Bu dükkanlar hakkında detaylı tüm bilgiler için Astim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.