Çekici Olmak Adına İtici Olmayın

Çekici Olmak Adına İtici Olmayın

Kimi zaman çekici görünmek için attığınız bazı adımlar sizi tam tersi itici bile yapabilir.

Çekici görünmek için yapılan kimi şeyler bir bakmışsınız ki sizi daha da itici hale getirmiş. Böyle bir durumla karşılaşmamak için yapmamanız gereken 4 şey:

DEKOLTEYİ ABARTMAK

New Yorklu İlişki Terapisti Doktor Jane Greer, "Biraz dekolte giyinmenin kimseye zararı yok; üstelik de sizin kendinize olan güveninizi yerine getirir. Tabii ki abartmadığınız sürece” diyor. Kıyafetinizden taşan teniniz karşı cinste dikkat çekmeye çalıştığınız izlenimini uyandırır.

DÜĞÜNE GİDER GİBİ SAÇ

Kuaföre bir ton para bayılıp yaptırdığınız görkemli topuz gerçekten hoş duruyor olabilir ama erkekler biyolojik olarak omuzlara doğru dökülen bukleleri daha çekici bulmaya programlıdır. Bu yüzden saçınızı o kabarık modeli uygulatmadan önce Goldsmith'in sözlerine kulak verin: "Uzun, parlak, dolgun saçlar ilkel beynimiz için kadının sağlıklı olduğunun bir ifadesidir. Erkekler de içgüdüsel olarak onlara yönelir.”

TAKILARI ABARTMAYIN

Aksesuar takmanızı kimse eleştirmiyor ama onun da mutlaka ki bir dozu var. Üzerinizde çok fazla mücevher gören bir erkek, bunların ne kadarının eski sevgilinizden geldiğini ve şimdiye kadar bu sayıda takı sahibi olduysanız nasıl bir hayatınız olduğunu merak edecektir. Emotional Fitness for Intimacy kitabının yazarı Doktor Barton Goldsmith bunu şöyle özetliyor: "Erkekler, sizi şımartabileceği fikrini hala seviyor ve bunu yapabilmek istiyor.”

AYAK BAKIMI ŞART

Yüksek topuklu ayakkabılar ve sımsıkı eteğinizle çok çekici görünüyor olabilirsiniz ancak eğer o stilettolarla yürümekte, o eteğin içindeyken de nefes almakta zorlanıyorsanız, karşınızdaki bunları sadece onu etkilemek için giydiğinizi anlayacaktır. Karşınızdakini sizi çekici bulmasını istiyorsanız unutmamanız gereken seksapelite, giydiğiniz kıyafetlerin içinde rahat görünmenizle de ilişkilidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.